PočetnaVijestiOtvoren natječaj CIRCLE Women Doc Acceleratora

Otvoren natječaj CIRCLE Women Doc Acceleratora

-

CIRCLE Women Doc Accelerator otvara natječaj za deset filmskih autorica (redateljica i producentica) koje rade na kreativnim dokumentarnim filmovima u bilo kom stadiju produkcije (od razvoja do rough cuta), a kojima treba podrška u razvoju projekata i unapređivanju profesionalnih vještina.

Program “CIRCLE 2022” sastoji se od tri modula u tri različite zemlje, te se fokusira na različite aspekte razvoja projekta: detaljna analiza i kreativni razvoj projekta (Srbija), kreativni razvoj i pakiranje projekata (Hrvatska) i povezivanje u okviru When East Meets West (Italija, Filmski festival u Trstu).

Rok za prijavu projekata je 18. veljače 2022. godine, dok će rezultati biti objavljeni početkom travnja. Cijena participacije iznosi tri tisuće eura te pokriva pedagoške troškove, troškove smještaja i obroka tijekom sva tri modula, kao i različite ponude partnera programa. CIRCLE Women Doc Accelerator može dodijeliti stipendije sudionicama kojima je potrebna pomoć. Izabrane sudionice konkuriraju za nagrade koje će biti naknadno objavljene.

Prijave se vrše preko online formulara, a sve dodatne informacije mogu se dobiti na [email protected] ili na službenoj stranici programa.


Komentari

Komentirajte

Napišite komentar
Unesite ime

Najnovije