Početna Najave Niz zanimljivih projekcija na trećem Star Gardensu

Niz zanimljivih projekcija na trećem Star Gardensu

-

Organizatori 7. Star Film Festa najavljuju novu večer smijeha, filma i ugodnog druženja u sklopu trećeg po redu Star Gardensa, ovaj put u dvorištu obitelji Margić. Isti će se kao priprema najnovijeg izdanja SFF-a, održati u subotu, 29. kolovoza s početkom u 21 sat, na adresi Ulica kralja Tomislava 9 u Sisku.

Posjetitelji će moći vidjeti niz zanimljivih filmskih ostvarenja (“My Body”, “Breathing”, “White Bedrooms”, “Agelasta”, “Bibek”, “Chicken Fox”, “Elvis!”, “Non stop” i “Nitko nije savršen”), a prije dolaska svi zainteresirani morat će ispuniti traženi obrazac sukladno novim mjerama te uputama i preporukama vezanima uz organizaciju okupljanja.

Sedmo izdanje Star Film Festa održat će se od 3. do 5. rujna, a posljednjeg festivalskog dana organizatori su pripremili i nastup DJ Olivera, poznatog kao DJ-a osječkog hip-hop dvojca Krankšvester. Njegov stil je mješavina hip-hopa, funka, reggaea, drum and bassa te glitch hopa, a osim sa spomenutim popularnim dvojcem, nastupao je i s reperom Edom Majkom. DJ Olivera će se moći pogledati putem službene stranice Star Film Festa ili uživo u vanjskom prostoru Kazališta 21 na adresi Trg grada Hedeinheima 3.

Kao i uvijek, opširnije informacije o ovogodišnjem Star Film Festu možete provjeriti na njihovom webu.

Komentari

Komentirajte

Napišite komentar
Unesite ime

Najnovije

Održane premijerne Nagrade Dokumetar: “Mačka je uvijek ženska” najbolji film, tri nagrade za “Na vodi”

U Dokukinu KIC sinoć su održane premijerne Nagrade Dokumetar, posvećene valorizaciji godišnje produkcije hrvatskog dokumentarnog filma.

Dodjelom nagrada i priznanja završen 3. AJB DOC

Dodjelom nagrada i priznanja sinoć je završen 3. AJB DOC.

Završen SKORO 15. DOKUart

Prvim bjelovarskim auto–kinom u nedjelju, 13. rujna, završen je SKORO 15. DOKUart, bjelovarski festival dokumentarnog filma.

3. AJB DOC: “Uhvaćeni u mreži” – Vjera u ljudski rod

"Caught in the Net" (2020) ostvario je svoju plemenitu edukacijsku, društveno korisnu namjenu, što zaslužuje nemalu pohvalu.

Posebno izdanje ZagrebDoxa od 4. do 11. listopada

Ovogodišnje posebno izdanje ZagrebDoxa održat će se od 4. do 11. listopada u Kinu SC i Teatru &TD Studentskog centra u Zagrebu

3. AJB DOC: “Galeb” – Mudrac imperijalnog ega

Izgrađen 1937. u Italiji, brod Galeb je poslije Drugog svjetskog rata preuređen u školski brod Jugoslavenske ratne mornarice i ploveću rezidenciju maršala Tita.

Objavljena selekcija 29. Dana hrvatskog filma

Jučer (petak, 11.9.) je službeno objavljena selekcija 29. izdanja Dana hrvatskog filma, koje će se od 16. do 19. rujna 2020 godine održati u kinu Tuškanac.

34. PRIX EUROPA: “Pouke o čovječnosti” Branka Ištvančića nominiran za najbolji europski TV-dokumentarac

Dokumentarni film "Pouke o čovječnosti" Branka Ištvančića nominiran je za nagradu PRIX EUROPA za najbolji europski TV-dokumentarac.

13. Beldocs: Dvije nagrade i priznanje za hrvatske filmove

Na netom završenom, 13. Beldocsu hrvatski filmovi osvojili su dvije nagrade i jedno priznanje.