PočetnaVijesti7. Star Film Festival dostupan i "online"

7. Star Film Festival dostupan i “online”

-

Sedmo izdanje Star Film Festa koji će se održati u Sisku od 3. do 5. rujna, trebao bi po riječima organizatora pomaknuti granice. Tako iz Siska najavljuju novi vizualni identitet, novo web izdanje te pregršt filmova koji će se ove godine moći pratiti i online.

Potonji, online novitet organizacijski je tim odlučio uvesti kao odgovor na okolnosti izazvane širenjem pandemije koronavirusa. Održavanje festivala i kulture filma u Sisku nastavlja se i ove godine, pa će uz program uživo svi zainteresirani besplatno moći pristupiti i online verziji Star Film Festa.

Na službenoj stranici SFF-a svi zainteresirani također će moći pristupiti natjecateljskim projekcijama, izložbama, radionicama i koncertu. Organizatori posebno ističu i način održavanja programa na lokacijama uživo, koji će kao i već održano izdanje Star Gardensa, biti realiziran sukladno preporučenim mjerama epidemioloških službi.

Popis projekcija 7. Star Film Festivala možete pogledati na webu Star Film Festa.


Komentari

Komentirajte

Napišite komentar
Unesite ime

Najnovije

19. Festival 25 FPS: “Zamišljene budućnosti: Turizam” – Utopijske slike

Darko Fritz u svojem filmu "Zamišljene budućnosti: Turizam" studiozno pristupa stvarnom prostoru i onome u što ga se moglo pretvoriti.

Rada Šešić: “Možemo bez skromnosti reći da je hrvatski dokumentarac vodeći u regiji”

Selektorica programa Filmskog festivala DOKUart za naš portal najavljuje osamnaesto izdanje ove bjelovarske filmske manifestacije.

Deset filmova u programu “Domaći autori” 24. Mediteran Film Festivala

Deset filmova bit će prikazano u ovogodišnjem programu "Domaći autori" 24. Mediteran Film Festivala.

“Djeca magle” ponovno na programu Al Jazeere Balkans

"Djeca magle" / "Children of the Mist" (2021) vijetnamske autorice Diễm Hà Lệ ponovno se prikazuje na programu Al Jazeere Balkans.

“Mali Dieter želi letjeti” – Ekstatično do neba

"Mali Dieter želi letjeti" (1997) spada među najpoznatija dokumentaristička djela velikog njemačkog redatelja Wernera Herzoga.

19. Festival 25 FPS: Jedan od Grand Prixa i “Valeriji” Sare Jurinčić

Film "Valerija" (Nomad Studio / Restart; 2023.) Sare Jurinčić osvojio je jedan od Grand Prixa na sinoć završenom, 19. Festivalu 25 FPS.

Devet kratkih dokumentaraca “U fokusu” 24. Mediteran Film Festivala

Devet kratkih dokumentaraca smješteno je u "off" program "U fokusu" 24. Mediteran Film Festivala.

“Dum spiro spero” Pere Kvesića u Rijeci

U sklopu programa "Filo playlista dokumentarista" danas će se u Rijeci prikazati film "Dum spiro spero" (2016) Pere Kvesića.

Sinoć otvoren 19. Festival 25 FPS

Devetnaesto izdanje Međunarodnog festivala eksperimentalnog filma i videa 25 FPS sinoć je otvoreno u zagrebačkom kinu Kinoteka.

U Bjelovaru predstavljen program 18. DOKUarta

U Bjelovaru je jučer predstavljen program 18. DOKUarta, koji će se održavati od petka 6. listopada pa do petka 13. listopada.