PočetnaVijestiU tijeku prijave za radionicu DOKSrbije

U tijeku prijave za radionicu DOKSrbije

-

Udruženje srpskih dokumentarista DOKSrbija poziva sve zainteresirane da se prijave na radionicu organiziranu uz pomoć Filmskog centra Srbije i Europske dokumentarne mreže (EDN).

Radi se o edukativnom programu za podizanje kapaciteta u području produkcije dokumentarnih filmova, započetom u lipnju ove godine Druga po redu radionica okupit će dvadeset učesnika s različitim profesionalnim iskustvima – deset s konkretnim filmskim projektom i deset bez istoga. U konačnici će jedan sudionik radionice biti izabran kao promatrač na radionici i pitchingu u organizaciji EDN-a i Festivala dokumentarnih filmova u Solunu, u ožujku 2017. godine.

Radionica će se odvijati od 9. do 11. prosinca ove godine, u prostorijama Filmskog centra Srbija (Koče Popovića 9/3) uz stručne inpute Irene Taskovski, Borisa Mitića, Mile Turajlić, Mladena Kovačevića i drugih. Prijave se šalju mailom ([email protected] i [email protected]) najkasnije do 4. prosinca.

Potrebne stavke za prijavu (PDF format):

  • I. ime i prezime, zanimanje, email adresa, broj telefona i mjesto prebivališta
  • II. kratka profesionalna biografija (do pola stranice)
  • III. kratko motivacijsko pismo (do pola stranice)

Potrebne stavke za prijavu osoba s projektom:

  • IV. naslov filma, naziv producentske kuće, ime producenta, ime redatelja, naziv koproducentske kuće, logline, sinopsis do 100 riječi, faza u kojoj se projekt nalazi, očekivani datum realizacije filma, zemlje snimanja, zemlje produkcije, ukupan budžet filma, koliko je do sada osigurano, iz kojih izvora su osigurana sredstva, iz kojih izvora se planira osigurati dodatna sredstva i koliko po izvoru, naziv prodajnog agenta, naziv distributera

Komentari

Komentirajte

Napišite komentar
Unesite ime

Najnovije