PočetnaVijestiLipanjska radionica DOKSrbije

Lipanjska radionica DOKSrbije

-

Udruženje srpskih dokumentarista i producenata dokumentarnih filmova – DOKSrbija, poziva zainteresirane da se prijave na njihovu treću po redu radionicu namijenjenu autorima i doku-producentima ili pojedincima koji to žele postati. U fokusu radionice koja se od 23. do 25. lipnja održava u Beogradu, u prostorijama Filmskog centra Srbije, nalazit će se kreativni razvoj projekata i načini financiranja u zemlji i inozemstvu, kao i aktualni natječaji.

I ove godine – uz pomoć FCS-a i Europske dokumentarne mreže – DOKSrbija nagrađuje usavršavanjem u inozemstvu: nakon radionice jednom polazniku bit će omogućeno sudjelovanje kao promatraču na DocLisboa pitching forumu 2017. godine u Lisabonu. 

DOKSrbija poziva sve zainteresirane da pošalju prijavu i prijedlog projekta na ukupno dvije stranice, u PDF formatu:

  • ime i prezime, zanimanje, email adresu, broj telefona i mjesto prebivališta
  • kratku profesionalnu biografiju (do pola stranice)
  • kratko motivacijsko pismo (do pola stranice)
  • naslov filma, naziv producentske kuće, ime producenta, ime redatelja, sinopsis do 100 riječi, faza u kojoj se projekt nalazi

Priliku za program dobit će dvadeset pojedinaca različitog profesionalnog iskustva, po deset s projektom te isto toliko bez njega. Prijave se šalju mailom na adrese [email protected] i [email protected] (obavezno na obje adrese) najkasnije do 12. lipnja 2017. Rezultati će biti poznati 16. lipnja.


Komentari

Komentirajte

Napišite komentar
Unesite ime

Najnovije