PočetnaVijestiKineDok: Šest online projekcija dokumentarnih filmova uz razgovore s autorima

KineDok: Šest online projekcija dokumentarnih filmova uz razgovore s autorima

-

Nakon brojnih ljetnih projekcija, dokumentarni filmovi iz KineDok kataloga praćeni razgovorima s autorima bit će dostupni i online počevši od listopada, popraćeni razgovorom na Facebook stranici. Filmovi će se moći pogledati besplatno iz svih država članica KineDoka – Hrvatske, Češke, Mađarske, Slovačke, Gruzije, Rumunjske i Poljske

KineDok je alternativna distribucija europskih dokumentarnih filmova koja okuplja oko 180 netradicionalnih prikazivačkih mjesta u šest europskih zemalja. Ova međunarodna kino-zajednica povezuje publiku i autore dokumentarnih filmova, a projekcije se održavaju u galerijama, kafićima, parkovima, šumama, dvorištima, klubovima, trgovima, knjižnicama, svugdje gdje se može postaviti platno i projektor.

U sklopu KineDok online programa, od listopada 2022. do ožujka 2023., očekuje nas ukupno šest online projekcija s razgovorima. Jedan od dokumentaraca koji će se prikazivati jest i “Žica” / “The Wire” (Off World / Kinoteka / URGH! / In_Script / Relation04 Media; 2021.) hrvatske autorice Tihe K. Gudac.

Opširnije informacije doznajte na službenoj stranici KineDoka.


Komentari

Komentirajte

Napišite komentar
Unesite ime

Najnovije