PočetnaNajaveVikend donosi deseto i jedanaesto izdanje Smotre Kino kluba Split

Vikend donosi deseto i jedanaesto izdanje Smotre Kino kluba Split

-

U petak 10. lipnja i subotu 11. lipnja održat će se jubilarno deseto, ali i jedanaesto izdanje Smotre Kino kluba Split, koja obuhvaćaju niz recentnih klupskih ostvarenja. Predstavit će se filmovi nastali u produkciji i koprodukciji kluba u prethodne dvije godine, što uključuje preko pedeset ostvarenja, od toga šesnaest eksperimentalnih, trinaest igranih, jedanaest dokumentarnih, sedam namjenskih filmova, te nekoliko vježbi nastalih kroz radionicu montaže. Dvodnevno dinamično događanje odvijat će se u nekoliko termina i na nekoliko lokacija u sklopu Doma mladih, dok će večernji dio programa koji starta oba dana u 21 sat, biti prikazan na otvorenom na Trgu ispred Doma mladih.

Nakon završetka službenog programa u subotu, tradicionalno druženje nastavit će se u hodniku Doma mladih na prvom katu uz filmsku glazbu i svjetlosni performans Coke i Tudora. Događanje se organizira u suradnji s Multimedijalnim kulturnim centrom Split i Platformom Doma mladih.

Kao i prethodnih godina program prikazuje sva nastala audiovizualna djela, kako ona mladih autora, amaterske filmove, tako i profesionalne produkcije i koprodukcije. Posjetitelji će također imati priliku pogledati radove nastale kroz radioničke i rezidencijalne programe kluba.

Ulaz na sva događanja je slobodan, a opširnije informacije doznajte na službenoj stranici Kino kluba Split.


Komentari

Komentirajte

Napišite komentar
Unesite ime

Najnovije