PočetnaVijestiOtvorene prijave za 20. Mediteran Film Festival

Otvorene prijave za 20. Mediteran Film Festival

-

Otvoren je natječaj za prijavu dokumentarnih filmova za 20. Mediteran Film Festival, koji će od 21. do 24. kolovoza 2019. biti održan u Širokom Brijegu. Na natječaju mogu sudjelovati autori dokumentarnih filmova iz 22 mediteranske zemlje koji svoje prijave pošalju do 20. svibnja 2019. godine. Detalji s uvjetima prijave, kao i sama prijavnica, nalaze se na službenoj web stranici festivala.

Mediteran Film Festival dijeli filmove u natjecateljskom programu u dvije kategorije – selekciju kratkog dokumentarnog filma u trajanju do 30 minuta, te selekciju dugog dokumentarnog filma u trajanju iznad 30 minuta. Selektor festivala pregledat će sve filmove koji budu poslani najkasnije do 20. svibnja 2019. te čija prijava bude ispunjavala sve zadane uvjete.

O najboljima će za vrijeme 20. MFF-a odlučivati šesteročlani međunarodni žiri, koji će ocjenjivati filmove iz obje selekcije te tako dodijeliti MFF projektor u dugometražnoj, odnosno kratkometražnoj selekciji. Treću nagradu, tradicionalno, svojim glasovima za omiljeni film dodijelit će publika festivala.


Komentari

Komentirajte

Napišite komentar
Unesite ime

Najnovije