PočetnaVijestiOtvorene prijave za 50. Reviju hrvatskog filmskog stvaralaštva

Otvorene prijave za 50. Reviju hrvatskog filmskog stvaralaštva

-

Revija hrvatskog filmskog stvaralaštva u organizaciji Hrvatskog filmskog saveza je završna godišnja priredba neprofesijskog filmskog stvaralaštva u Hrvatskoj, a svake se godine održava u drugom gradu. Ove godine na Reviji će se okupiti autori, teoretičari, predstavnici filmskih organizacija i ostali zaljubljenici u Sedmu umjetnost koji će sa zanimanjem pratiti nova stremljenja u različitim rodovima hrvatske filmske produkcije.

Najnovije izdanje Revije hrvatskog filmskog stvaralaštva, ukupno pedeseto, održat će se od 23. do 25. studenog u Zagrebu u kinu Tuškanac. Povodom devedesete godišnjice postojanja, ove će godine Kinoklub Zagreb biti domaćin ove značajne filmske manifestacije pa će tijekom njenog trajanja za javnost i sudionike biti organizirana izložba bogate povijest Kinokluba.

Svaki klub, skupina, student ili pojedinac na Reviju može prijaviti neograničen broj ostvarenja u kategorijama igranog, dokumentarnog, animiranog i eksperimentalnog filma. Ostale informacije i uvjete prijave možete pronaći ovdje. Rok za prijavu filmova istječe 15. listopada 2018. godine, a prijaviti se možete na sljedećoj poveznici.


Komentari

Komentirajte

Napišite komentar
Unesite ime

Najnovije