PočetnaVijestiSinoć otvoren 5. SPFF

Sinoć otvoren 5. SPFF

-

Foto: SPFF

Pred prepunim gledalištem Male paklenice, uz projekciju kultnog filma “Kako je propao rokenrol” (1989) i nazočnost ekipe filma sinoć je svečano otvoren 5. Međunarodni festival glazbenog dokumentarnog filma Starigrad Paklenica Film Festival. Nakon ceremonije otvorenja i projekciju filma, uz svirku Koje & Trese.Lupa.Udara završio je i prvi dan ovogodišnjeg izdanja Festivala.

Slijedi još pet dana gledanja glazbenih dokumentaraca i druženja s istaknutim imenima iz svijeta glazbe i filma, programi namijenjeni profesionalcima (pressice, masterclassovi) te koncerti T.B.F.-a i Tončija Huljića & Madre Badesa.

Cijene ulaznica za događanja na Maloj i Velikoj Paklenici iznose 30 kn za projekcije filmova te 60 kn za projekcije filmova uz pripadajuće koncerte. Ulaz na sve projekcije filmova na plaži je besplatan. Ulaznice je moguće kupiti na festivalskom INFO pultu u Bluesun hotelu Alan svakim danom od 10 do 20 sati te na ulazima u Malu i Veliku Paklenicu svakim danom od 20 sati.


Komentari

Komentirajte

Napišite komentar
Unesite ime

Najnovije

“Mali Dieter želi letjeti” – Ekstatično do neba

"Mali Dieter želi letjeti" (1997) spada među najpoznatija dokumentaristička djela velikog njemačkog redatelja Wernera Herzoga.

19. Festival 25 FPS: Jedan od Grand Prixa i “Valeriji” Sare Jurinčić

Film "Valerija" (Nomad Studio / Restart; 2023.) Sare Jurinčić osvojio je jedan od Grand Prixa na sinoć završenom, 19. Festivalu 25 FPS.

Devet kratkih dokumentaraca “U fokusu” 24. Mediteran Film Festivala

Devet kratkih dokumentaraca smješteno je u "off" program "U fokusu" 24. Mediteran Film Festivala.

“Dum spiro spero” Pere Kvesića u Rijeci

U sklopu programa "Filo playlista dokumentarista" danas će se u Rijeci prikazati film "Dum spiro spero" (2016) Pere Kvesića.

Sinoć otvoren 19. Festival 25 FPS

Devetnaesto izdanje Međunarodnog festivala eksperimentalnog filma i videa 25 FPS sinoć je otvoreno u zagrebačkom kinu Kinoteka.

U Bjelovaru predstavljen program 18. DOKUarta

U Bjelovaru je jučer predstavljen program 18. DOKUarta, koji će se održavati od petka 6. listopada pa do petka 13. listopada.

Marina Kožul: “I dalje su rijetke prilike za susrete s nenarativnim filmom”

Selektorica Marina Kožul za naš portal najavljuje 19. Festival eksperimentalnog filma i videa 25 FPS (27. - 30.9.).

“El Shatt – nacrt za utopiju” Ivana Ramljaka u natjecateljskoj konkurenciji 66. DOK Leipziga

Hrvatski dokumentarac "EL Shatt - nacrt za utopiju" Ivana Ramljaka ušao je u natjecateljsku konkurenciju 66. DOK Leipziga.

Deset godina portala Dokumentarni.net

Vaš i naš Dokumentarni.net danas slavi deset godina postojanja!

6. AJB DOC: Sabiranje priča

Za AJB DOC Film Festival postaje jasno da se upisao na mapu festivala regionalnih festivala, donoseći prepoznatljiv sadržaj.