PočetnaVijesti"Gangster te voli": Upoznajte živopisne likove Slijepčevićevog "dokumentornada"

“Gangster te voli”: Upoznajte živopisne likove Slijepčevićevog “dokumentornada”

|

Kao što ste već otprije vjerojatno upoznati, najbolji hrvatski dokumentarac 2013. godine, neponovljivi dokumentornado Nebojše Slijepčevića, “Gangster te voli” (2013), od 6. veljače dolazi u kina diljem Hrvatske.

Naš Nedjeljko Babić Gangster, glavni Slijepčevićev kotač zamašnjak, poznati je imotski združitelj usamljenih srdaca koji je već uspješno spojio stotine tamošnjih parova. No, kao i u svim poslovima na svijetu, tako ni Gangsteru konstantno ne cvjetaju ruže na radnom mjestu.

Tražeći potencijalnog ženika za Bugarku Maju, Gangster je nailazio na mnoge tvrde orahe, ali nijednog većeg od Marina, za kojeg je otvoreno rekao kako može u mirovinu čim njemu pronađe ljepšu polovicu.

Za razliku od Marina, Ante i Danica – par u najboljim godinama – uspjeli su upravo zahvaljujući Gangsteru pronaći i zadržati ljubav začetu prije tri godine. Jeste li znali da simpatična Danica, osim svoje iznimne oštroumnosti, uspješno zna i repati?

Što će se dogoditi s Marinom, Majom i ostalim živopisnim likovima iz dokumentarca “Gangster te voli”, pogledajte od 6. veljače u kinima širom najdraže nam kifle.


Komentari

Komentirajte

Napišite komentar
Unesite ime

Najnovije

17. Subversive Film Festival: “Zemlja za nas” – Bez motike nema kruha

"Zemlja za nas", cjelovečernji prvenac Karle Crnčević, otpočinje razmjerno tajanstveno, sugerirajući ulazak u kakav svijet misterija...

“Crna kutija: Dnevnici” Shiori Ito najbolji dokumentarni film 17. Subversive Film Festivala

Svečanom dodjelom nagrada "Wild Dreamer Dragan Rubeša", u subotu je završeno sedamnaesto izdanje Subversive Film Festivala.

17. Subversive Film Festival: “Soundtrack za državni udar” – (De)džezifikacija Konga

"Soundtrack za državni udar" (2024) je impresivan film koji se može uvrstiti među najviša dostignuća svetske dokumentaristike tekuće dekade.

Zlatna palma za film “Čovjek koji nije mogao šutjeti” Nebojše Slijepčevića!

Igrani film "Čovjek koji nije mogao šutjeti" Nebojše Slijepčevića osvojio je Zlatnu palmu za najbolji kratkometražni film 77. Cannesa!

17. Subversive Film Festival: “Moj ukradeni planet” – Nakon revolucije

"Moj ukradeni planet" sjetan je film, natopljen s mnogo gorčine, jer je autorica u svojoj domovini Iranu provela više od četrdeset godina.

17. Subversive Film Festival: “Stanari” – Tri sprovoda i dva štrajka glađu

"Stanari" / "The Flats" (2024) Alessandre Celesije, usmjereni su na posljedice Nevolja (The Troubles / Na Trioblóidi), kako ih zovu u Irskoj.

Renata Poljak: “Imamo dokumentarna svjedočenja o ženama strašne snage”

Renata Poljak je na 20. ZagrebDoxu, u sklopu Regionalne konkurencije, predstavila svoj najnoviji film, "Šume šume" (2024).

Tri dana dokumentaraca na 18. Vox Feminae Festivalu

Tri dana filmskog programa 18. Vox Feminae Festivala donosi raznoliku selekciju filmova koji se bave temama rodne ravnopravnosti, seksualnosti i ženskog nasljeđa.

Niz hrvatskih dokumentaraca i projekata na 17. Beldocsu

Na ovogodišnjem, 17. Beldocsu (22. - 29. svibnja), bit će prikazan cijeli niz hrvatskih dokumentarnih filmova.

17. Subversive Film Festival: “Favoriten” – Gospođa Idiskut i njeno odeljenje

"Favoriten" (2024) austrijske autorke Ruth Beckermann, prati jedno odeljenje najveće osnovne škole u bečkoj četvrti Favoriten.