PočetnaVijestiProdužen poziv za prijave na "Al Jazeera Documentary Industry Days @ AJB...

Produžen poziv za prijave na “Al Jazeera Documentary Industry Days @ AJB DOC”

-

Al Jazeera Documentary i AJB DOC Film Festival (AJB DOC) produžili su rok za dostavu projekta za novi međunarodni projekt “Al Jazeera Documentary Industry Days @ AJB DOC” koji će biti održan od 9. do 13. rujna 2022. u Sarajevu. Rok je produžen do 15. srpnja ove godine. Cilj je podržati širenje dokumentarnih filmova u svijetu, uključujući međunarodne koprodukcije, kao i upoznati ključne donositelje odluka s uzbudljivim i važnim projektima.

Autori dokumentarnih filmova iz Jugoistočne Europe, Kavkaske regije, Sjeverne Afrike i Bliskog Istoka dobit će priliku povezati se s donositeljima odluka i vodećim profesionalcima iz regionalne i međunarodne filmske i TV-industrije. Cilj programa je pomoći autorima da osiguraju sredstva za produkciju dokumentarnih filmova i podršku za njihovo emitiranje, distribuciju, prikazivanje i prodaju širom svijeta.

Trodnevni događaj bit će podijeljen na: 

1. MAIN PITCH – prihvaćanje projekata u svim fazama razvoja
2. WORK IN PROGRESS – projekti u fazi postprodukcije
3. BALKAN STAR – razvojna faza

Prijavni obrazac dostupan je od 1. travnja, dok rok za prijavu ističe 15. srpnja ove godine.

“AJD Industry Days @ AJB DOC” planira organizirati trodnevne sastanke s autorima različitih projekata. Nakon početnih prezentacija, događaj će kulminirati individualnim sastancima. Ukupni fond za nagrade iznosit će više od 60 tisuća dolara, a nenovčane i nagrade sponzora bit će objavljene prije održavanja AJB DOC-a.

Prijave projekata šalju se putem aplikacijskog formulara na web stranici industry.ajbdoc.ba.


Komentari

Komentirajte

Napišite komentar
Unesite ime

Najnovije