PočetnaNajaveU četvrtak "16. DOKUart pod zvijezdama"

U četvrtak “16. DOKUart pod zvijezdama”

-

U četvrtak, 26. kolovoza s početkom u 20 sati, bit će održan “16. DOKUart pod zvijezdama”, već tradicionalna uvertira u sami festival. Projekcija filma “Dream Team babe” (2020) zakazana je na izletištu Vrata Bilogore u Maglenči, a selektorica festivala Rada Šešić predstavit će kompletan program 16. DOKUarta koji je na rasporedu od 18. do 24. rujna u Kulturnom i multimedijskom centru Bjelovar.

Nakon što je u srpnju u bjelovarskom Boho parku održan prvi dio ovogodišnjeg izdanja DOKUarta, sve je bliže povratak u prirodno festivalsko okruženje odnosno u kino. Koji su to filmovi ove godine na programu, okupljeni će doznati u četvrtak, u prekrasnom ambijentu izletišta koje je već više godina i mjesto za najavu samog festivala. Ove godine na Vratima Bilogore prikazat će se film “Dream Team babe” bh. redateljice Lejle Zvizdić, simpatični dokumentarac o najstarijem ženskom bendu u Bosni i Hercegovini, vjerojatno i puno šire. Riječ je o bendu koji ima šest članica, baka koje zajedno imaju 450 godina, a publiku privlače nevjerojatnom energijom, radošću i veseljem.

I ovaj dio festivalskog programa besplatan je za posjetitelje, a u slučaju lošeg vremena organizatori će o promjeni termina obavijestiti putem Facebook stranice Udruge DOKUart. Više detalja o ovom dijelu programa također možete pronaći na službenoj stranici Udruge DOKUart.


Komentari

Komentirajte

Napišite komentar
Unesite ime

Najnovije