PočetnaVijestiOtvorene prijave za 6. Scenaristički program "Krsto Papić"

Otvorene prijave za 6. Scenaristički program “Krsto Papić”

-

Društvo hrvatskih filmskih redatelja objavilo je poziv za šesti po redu Scenaristički program “Krsto Papić” namijenjen poticanju istraživanja i radu na razvoju scenarija za srednjemetražni i dugometražni dokumentarni film. Cilj ovog programa poticanje je rada na dokumentarnim filmovima inovativnog autorskog pristupa i/ili relevantne suvremene tematike koji imaju zahtjevan proces istraživanja.

Prijaviti se mogu redoviti članovi strukovnih udruga u audiovizualnoj djelatnosti te studenti i diplomanti audiovizualnih studija u Republici Hrvatskoj. Pristigle prijedloge pregledat će žiri u sastavu: Nenad Puhovski, Ljiljana Šišmanović i Igor Bezinović. Oni će izabrati do šest projekata/polaznika programa, a ovisno o složenosti i specifičnostima projekta, pojedinačno će im biti dodijeljeno od sedam do petnaest tisuća kuna.

Prijavnicu s dokumentacijom kandidati trebaju poslati elektroničkom poštom na adresu: [email protected], zaključno do 31. siječnja 2021. godine u ponoć. Detaljnije o uvjetima i potrebnoj dokumentaciji pročitajte na sljedećoj poveznici.


Komentari

Komentirajte

Napišite komentar
Unesite ime

Najnovije