PočetnaVijestiOtvorene prijave za 68. Martovski festival

Otvorene prijave za 68. Martovski festival

-

Odbor Festivala i Dom omladine Beograda obavještavaju sve domaće produkcije i autore da od 5.1. do 1.3.2021. godine traje rok za podnošenje prijava za selekciju domaćeg (srpskog) natjecateljskog programa (dokumentarnog do 50 minuta, dokumentarnog preko 50 minuta, TV dokumentarnog, kratkog igranog, animiranog, eksperimentalnog filma i video arta) 68. Beogradskog festivala dokumentarnog i kratkometražnog filma – Martovskog festivala.

Prijava za festival vrši se isključivo preko službene stranice www.martovski.rs.

Poziv je otvoren i za autore i produkcije iz inozemstva, za selekciju međunarodnog natjecateljskog programa u kategoriji kratkog igranog filma. Producenti ili autori odabranih filmova bit će obaviješteni najkasnije do 12.3. ove godine.

Od prošle godine uvedena je naknada za prijavu filmova (submission fee) u međunarodnoj selekciji, u iznosu od 10 eura. Budući da 67. Martovski festival zbog pandemije koronavirusa nije održan tijekom 2020. godine, u skladu s odlukom Odbora festivala naredno izdanje bit će dvostruko: 67./68. Martovski festival održat će se se od 22. do 28.3.2021. godine. Bit će prikazana kompletna prošlogodišnja natjecateljska selekcija, kao i filmovi koji uđu u program nakon završetka ovogodišnjeg poziva. Nagrade će biti dodijeljene za oba izdanja Martovskog festivala.


Komentari

Komentirajte

Napišite komentar
Unesite ime

Najnovije