PočetnaVijestiOtvorene prijave za 5. Scenaristički program "Krsto Papić"

Otvorene prijave za 5. Scenaristički program “Krsto Papić”

-

Društvo hrvatskih filmskih redatelja objavilo je poziv za svoj peti po redu Scenaristički program “Krsto Papić” namijenjen poticanju istraživanja i radu na razvoju scenarija za srednjemetražni i dugometražni dokumentarni film. Cilj ovog programa poticanje je rada na dokumentarnim filmovima inovativnog autorskog pristupa i/ili relevantne suvremene tematike koji imaju zahtjevan proces istraživanja.

Prijaviti se mogu redoviti članovi strukovnih udruga u audiovizualnoj djelatnosti i studenti te diplomanti audiovizualnih studija u Republici Hrvatskoj. Pristigle prijedloge pregledat će žiri u sastavu: Goran Dević, Dana Budisavljević i Robert Tomić Zuber. U konačnici će biti odabrano šest projekata/polaznika programa, kojima je – ovisno o složenosti i specifičnostima projekta – namijenjeno od sedam do petnaest tisuća kuna.

Prijavnicu s potrebnom dokumentacijom polaznici trebaju poslati poštom na adresu DHFR-a (Boškovićeva 23, Zagreb), zaključno do 31. siječnja 2020. godine. Opširnije o pozivu i potrebnim uvjetima doznajte na službenoj stranici Društva hrvatskih filmskih redatelja.


Komentari

Komentirajte

Napišite komentar
Unesite ime

Najnovije