Društvo hrvatskih filmskih redatelja objavilo je na svojoj službenoj internetskoj stranici javni poziv za četvrti po redu Scenaristički program “Krsto Papić” namijenjen poticanju istraživanja i radu na razvoju scenarija za srednjemetražni i dugometražni dokumentarni film. Pozivu je cilj poticanje rada na dokumentarnim filmovima inovativnog autorskog pristupa i/ili relevantne suvremene tematike koji imaju zahtjevan proces istraživanja.

Na njega se mogu prijaviti redoviti članovi strukovnih udruga u audiovizualnoj djelatnosti i studenti i diplomanti audiovizualnih studija u Republici Hrvatskoj. Ne mogu pak projekti koji su već drugdje dobili financijska sredstva za razvoj projekta ili produkciju projekta. Od pristiglih prijedloga stručni će žiri u sastavu: Goran DevićDana Budisavljević i Robert Tomić Zuber odabrati do šest projekata/polaznika programa.

Opširnije informacije vezane za ovaj poziv, njegove popratne uvjete i proceduru prijave, doznajte na službenoj stranici Društva hrvatskih filmskih redatelja.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here