PočetnaVijesti"Lovettovi" Igora Bezinovića na CPH:DOX-u

“Lovettovi” Igora Bezinovića na CPH:DOX-u

-

Ivan Ramljak ušao je na Cinema du Réel, Sunčica Ana Veldić na Filmski festival u Tampereu, Nebojša Slijepčević na Visions du Réel, a Igor Bezinović, čisto da ne bude dosadno – na 15. Međunarodni festival dokumentarnog filma u Kopenhagenu – CPH:DOX (15.3. – 25. 3.), najveći nordijski i jedan od istaknutijih europskih doku-festivala koji započinje upravo danas.

Bezinović sa svojim najnovijim dokumentarcem, kratkometražnim uratkom “Lovettovi” (Sekvenca, 2018.), za razliku od svojih kolega, doduše, nije dio natjecateljskog programa, već će današnju svjetsku premijeru doživjeti u sklopu sekcije Highlights, rezervirane za filmove s jakim pričama i karakterima protagonista. Dokumentarni film o adult webcam paru iz naslova, Emmi i Eddieju, Amerikancima porijeklom s ovih prostora, naš autor razvijao je na CPH:LAB-u 2015. godine zajedno s mađarskim redateljem Gáborom Hörcherom.

Uz Bezinovića kao redatelja, na ovom 17-minutnom filmu kao direktor fotografije radio je Danko Vučinović, montažer je bio Jan Klemsche, dok je oblikovanje zvuka povjereno Martinu Semenčiću. Za glazbu je bio zadužen Mislav Kljenak, a za grafički dizajn Petra Zlonoga. Produkciju potpisuju Igor Bezinović, Bojan Kanjera i Jure Pavlović.

Komentari

Komentirajte

Napišite komentar
Unesite ime

Najnovije