PočetnaVijestiU tijeku prijave za Blankovu filmsku školu

U tijeku prijave za Blankovu filmsku školu

-

Blankova filmska škola zamišljena je kao intenzivni dvomjesečni filmski, vođen od strane eminentnih stručnjaka iz područja filmske djelatnosti. Ovogodišnja filmska škola koncentrira se na dokumentarni film: prijave se primaju do 6.3.2018., a sama Škola počinje 10.3. ove godine.

Program Filmske škole zamišljen je po principu cjelodnevnog masterclassa, svaki polaznik prolazi sve faze stvaralačkog procesa, ne limitirajući se na taj način u startu samo na jednu djelatnost. Mentori će raditi s polaznicima na razvijanju ideja, radu s opremom, produkcijom i postprodukcijom. Škola je praktičnog tipa i očekuje se od svakog polaznika da napravi vlastiti dokumentarni film.

Organizator ovog događanja je Blank_filmski inkubator iz Zagreba, iz kojeg ističu kako je Filmska škola dobra priprema za Akademiju dramske umjetosti, kao i za početne i napredne korake u stvaranju filma. Mentori na Filmskoj školi su Dario Juričan, Tonći Gaćina i Luka Tokić. Škola je mišljena za pojedince starije od 17 godina. Opširnije na sljedećoj poveznici.


Komentari

Komentirajte

Napišite komentar
Unesite ime

Najnovije