PočetnaVijestiOtvoren poziv za Scenaristički program "Krsto Papić"

Otvoren poziv za Scenaristički program “Krsto Papić”

-

Društvo hrvatskih filmskih redatelja jučer je, 17. listopada, na svojim službenim internetskim stranicama objavilo poziv za prijave na Scenaristički program “Krsto Papić”. Isti je namijenjen poticanju istraživanja i razvoju scenarija za srednjemetražni i dugometražni dokumentarni film. Cilj je poticanje rada na dokumentarnim filmovima inovativnog autorskog pristupa i/ili relevantne suvremene tematike koji imaju zahtjevan proces istraživanja.

Na Scenaristički program “Krsto Papić” mogu se prijaviti redoviti članovi Društva hrvatskih filmskih redatelja te studenti i diplomanti MA studija FiTV režije – smjer dokumentarni film Akademije dramske umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu. Projekti koji su već drugdje dobili financijska sredstva za razvoj ili produkciju projekta, neće se razmatrati.

Ukupno će biti izabrana tri projekta, o kojima će odlučivati tročlani žiri u sastavu: Hrvoje Mabić, Nebojša Slijepčević i Vlatka Vorkapić. Prijavnice se primaju do 10. prosinca 2016. godine, a opširnije informacije o natječaju doznajte na sljedećoj poveznici.


Komentari

Komentirajte

Napišite komentar
Unesite ime

Najnovije