PočetnaVijestiOtvorene prijave za 14. Liburnia Film Festival

Otvorene prijave za 14. Liburnia Film Festival

-

Organizatori Liburnia Film Festivala pozivaju hrvatske autore i producente dokumentarnih filmova da se prijave na natječaj za sudjelovanje na 14. LFF-u, festivalu hrvatskog dokumentarnog filma koji će se u Ičićima održati od 23. do 27. kolovoza 2016. godine.

Prihvatljivi su svi dokumentarni filmovi završeni u 2015. ili 2016. godini bez obzira na trajanje i tehniku snimanja, koji su nastali u hrvatskoj produkciji ili koprodukciji, odnosno ako je Hrvatska najkasnije druga koprodukcijska zemlja u nizu.

Organizatori će prihvatiti i filmove koji će u trenutku zaključenja natječaja biti u rough cut fazi, ukoliko producenti mogu garantirati da će biti završeni najkasnije petnaest dana prije početka festivala. U Regionalni program iznimno mogu biti izabrani i filmovi iz 2014. godine.

Peteročlani žiri LFF-a dodijelit će nagrade za Najbolji film iz glavnog programa te Najbolji regionalni film (filmovi autora i produkcija iz Istarske, Primorsko-goranske i Ličko-senjske županije). Bit će dodijeljene i nagrade za najbolju režiju, fotografiju, montažu i dizajn zvuka, a publika će kao i dosad izabrati svog favorita.

Prijaviti se može putem online prijavnice na službenoj stranici festivala, a na istom mjestu nalaze se i pravila za prijavu filma.

Natječaj je otvoren od 18. travnja do 8. lipnja 2016., dok će rezultati biti poznati sredinom srpnja.


Komentari

Komentirajte

Napišite komentar
Unesite ime

Najnovije