PočetnaVijestiRok za prijavu na 20. Filmsku reviju mladeži istječe 1. ožujka

Rok za prijavu na 20. Filmsku reviju mladeži istječe 1. ožujka

-

Karlovac će u organizaciji Hrvatskog filmskog saveza i Kinokluba Karlovac od 23. do 27. lipnja ugostiti 20. Filmsku reviju mladeži, odnosno 8. Four River Film Festival.

Filmska revija mladeži je nacionalna smotra srednjoškolskih autora starih od 14 do 20 godina, dok je FRFF njegova međunarodna inačica. Grad na četiri rijeke prošle je godine posjetilo oko četiri tisuće gledatelja i 150 međunarodnih gostiju, a na adresu organizatora pristiglo je čak 365 rekordnih prijava iz 36 zemalja svijeta.

Karlovački filmski hepening i ove će godine obilovati raznim popratnim sadržajima (radionice, okrugli stolovi, izleti…), a krajnji rok za prijavu vlastitog celuloidnog djela, u što naravno spadaju i dokumentarci, istječe 1. ožujka.


Komentari

Komentirajte

Napišite komentar
Unesite ime

Najnovije

“Mali Dieter želi letjeti” – Ekstatično do neba

"Mali Dieter želi letjeti" (1997) spada među najpoznatija dokumentaristička djela velikog njemačkog redatelja Wernera Herzoga.

19. Festival 25 FPS: Jedan od Grand Prixa i “Valeriji” Sare Jurinčić

Film "Valerija" (Nomad Studio / Restart; 2023.) Sare Jurinčić osvojio je jedan od Grand Prixa na sinoć završenom, 19. Festivalu 25 FPS.

Devet kratkih dokumentaraca “U fokusu” 24. Mediteran Film Festivala

Devet kratkih dokumentaraca smješteno je u "off" program "U fokusu" 24. Mediteran Film Festivala.

“Dum spiro spero” Pere Kvesića u Rijeci

U sklopu programa "Filo playlista dokumentarista" danas će se u Rijeci prikazati film "Dum spiro spero" (2016) Pere Kvesića.

Sinoć otvoren 19. Festival 25 FPS

Devetnaesto izdanje Međunarodnog festivala eksperimentalnog filma i videa 25 FPS sinoć je otvoreno u zagrebačkom kinu Kinoteka.

U Bjelovaru predstavljen program 18. DOKUarta

U Bjelovaru je jučer predstavljen program 18. DOKUarta, koji će se održavati od petka 6. listopada pa do petka 13. listopada.

Marina Kožul: “I dalje su rijetke prilike za susrete s nenarativnim filmom”

Selektorica Marina Kožul za naš portal najavljuje 19. Festival eksperimentalnog filma i videa 25 FPS (27. - 30.9.).

“El Shatt – nacrt za utopiju” Ivana Ramljaka u natjecateljskoj konkurenciji 66. DOK Leipziga

Hrvatski dokumentarac "EL Shatt - nacrt za utopiju" Ivana Ramljaka ušao je u natjecateljsku konkurenciju 66. DOK Leipziga.

Deset godina portala Dokumentarni.net

Vaš i naš Dokumentarni.net danas slavi deset godina postojanja!

6. AJB DOC: Sabiranje priča

Za AJB DOC Film Festival postaje jasno da se upisao na mapu festivala regionalnih festivala, donoseći prepoznatljiv sadržaj.