PočetnaVijestiPa, sretan nam rođendan!

Pa, sretan nam rođendan!

-

Prije točno godinu dana, 28. listopada 2013. godine, službeno smo pokrenuli portal Dokumentarni.net. U tom trenutku, uostalom kao i danas, grijali smo se na entuzijazam s nefikcijskim potpisom.

Proteklo je, dakle, 365 dana od početnog online kontakta u kojem smo prošli put od sumnjičave radoznalnosti lokalne dokumentarističke zajednice do stranice koju se rado čita, uvažava te često citira i izvan granica Lijepe naše.

Pisati hvalospjeve o vlastitom radu ne spada u naš forte, niti od toga ima prevelike koristi. Zato ćemo samo još jedanput ponoviti podatke o dosadašnjem poslu kojeg smo prevalili preko leđa. Isključivo i jedino kako bismo se uštipnuli i službeno osvijestili podatak o: gotovo tisuću članaka, dvjestotinjak recenzija, četrdesetak objavljenih intervjua, desetak medijskih sponzorstava i bezbroj novih poznanstava s dragim dokumentarnim filmašima i ostalim ljubiteljima dokumentaraca iz cijelog svijeta.

U našem rođendanskom slavlju ne smijemo zaboraviti ni Vas, naše drage i vjerne čitatelje, kojih je iz mjeseca u mjesec sve više na Dokumentarnom. Radujemo se svakom Vašem komentaru, lajku, mailu…

Dokumentarni filmovi – barem njihova ogromna većina – ne nastaju zbog uskog kruga pretencioznih elitista. Oni su namijenjeni svim ljudima dobre volje, otvorenog srca i uma. Zato je zadaća portala Dokumentarni.net podijeliti našu ljubav prema prema najljepšem ogranku sedme umjetnosti sa sa što širim krugom čitatelja.

A sada idemo nešto i raditi.

U nadi da se na istom mjestu vidimo i sljedeće godine, lijepi pozdrav svima,

Hrvoje Krstičević
glavni urednik portala Dokumentarni.net


Komentari

Komentirajte

Napišite komentar
Unesite ime

Najnovije