PočetnaVijestiPreminula komičarka Joan Rivers

Preminula komičarka Joan Rivers

-

Svijet show businessa ponovno je potresla jedna tužna vijest. Nakon nedavnog samoubojstva velikog Robina Williamsa, jučer nas je u 81. godini uslijed zatajenja srca zauvijek napustila i poznata komičarka Joan Rivers.

Jednako poznata po svom britva-oštrom satiričnom smislu za humor, kao i brojnim plastičnim operacijama na račun kojih se često znala šaliti, Rivers je u prvi plan najprije došla pojavljivanjem u kasnonoćnom talk-showu Johnnyja Carsona, u kojem je povremeno i ugošćavala tamošnje zvijezde iz svijeta filma i glazbe.

Njen “The Joan Rivers Show” kasnije joj je priskrbio Daytime Emmy, dok su je naši gledatelji u posljednje vrijeme mogli pratiti kao glavnu zvijezdu emisije “Fashion Police” u kojoj je na svemirski duhovit način komentirala stil odijevanja holivudskih zvijezda.

Nama je sada pokojna komičarka zapela za oko u vrlo dobrom biografskom dokumentarcu Ricki Stern i Anne Sundberg, “Joan Rivers: A Piece of Work” (2010), u kojem Rivers na sebi svojstven način razotkriva pozadinu iza jednog uistinu zanimljivog i turbulentnog života.


Komentari

Komentirajte

Napišite komentar
Unesite ime

Najnovije