PočetnaVijestiProdužene prijave za 9. Međunarodni studentski filmski festival - STIFF

Produžene prijave za 9. Međunarodni studentski filmski festival – STIFF

-

9. Međunarodni studentski filmski festival – STIFF poziva vizualne umjetnike, dizajnere zvuka, performere, te pojedince i kolektive iz ostalih kreativnih disciplina (informatičare, programere, pisce…) koji se bave temom IGRE da prijave svoje radove na izložbeni program 9. STIFF festivala.

Rok za prijavu produžen je do 3. lipnja 2022. godine.

Posljednjih osam godina STIFF festival razvijao je bogat popratni program koji dodatno razrađuje i komplementira tematski fokus glavnog filmskog programa. S naglaskom na suvremene umjetničke prakse, STIFF-ov izložbeni program okuplja umjetnike iz cijelog svijeta koji se bave relevantnim društvenim, političkim i intimnim aspektima svakodnevice.

Ove godine festival posebnu pažnju posvećuje temi IGRE. Izložba želi okupiti međunarodne autore čiji radovi propituju značenje igre u suvremenom načinu života, koriste igru kao oblik komunikacije ili pak pozivaju publiku na interakciju s radovima. Kao popratni program STIFF festivala, multimedijalna izložba teži pružiti posebno senzorno iskustvo koje će istražiti i obogatiti temu igre. Festival traži radove koji će angažirati publiku i afirmirati iskustvo umjetnosti kao fizičko iskustvo.

Prijave se vrše putem google obrasca na poveznici. Više saznajte na festivalskoj web stranici. Za sva pitanja obratite se na [email protected]


Komentari

Komentirajte

Napišite komentar
Unesite ime

Najnovije