PočetnaVijestiRadionica dokumentarnog filma u Kino klubu Split

Radionica dokumentarnog filma u Kino klubu Split

-

Kino klub Split organizira radionicu dokumentarnog filma, na kojoj će se polaznici imati priliku upoznati s razvojem i produkcijom dokumentarnog filma. Ista će se održavati od 27. do 30. prosinca u prostorijama KKS-a (Dom mladih, Ulica slobode 28), a detaljan raspored dogovorit će se s polaznicima. Provedba programa bit će usklađena s aktualnim epidemiološkim mjerama.

Za sudjelovanje na radionici potrebna je prijava putem online obrasca do 23. prosinca.
U slučaju povećanog interesa selekcija će se vršiti na osnovu motivacijskog pisma, a odabrani polaznici imat će dodatnu mogućnost organiziranih individualnih mentorskih konzultacija u dogovoru s mentorom i nakon održavanja radionica. Polaznici koji razvijaju vlastite projekte imat će prednost prilikom odabira.

Radionicu će voditi redatelj Tonći Gaćina (“Turizam!”), koji na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu predaje dokumentarni film pri odsjeku Filmske i TV režije. Gaćina je bio na funkciji dopredsjednika Kino kluba Split deset godina (2011. – 2021.), a četiri godine (2017. – 2021.) obnašao je dužnost predsjednika Hrvatskog filmskog saveza.


Komentari

Komentirajte

Napišite komentar
Unesite ime

Najnovije