PočetnaVijestiOtvorene prijave za 29. Dane hrvatskog filma

Otvorene prijave za 29. Dane hrvatskog filma

-

Otvorene su prijave za 29. Dane hrvatskog filma koji će se održati od 14. do 18. rujna 2020. godine. DHF se tradicionalno smatra smotrom najboljih novih domaćih filmova, a prijaviti se mogu svi igrani, dokumentarni, animirani, eksperimentalni i namjenski filmovi dovršeni nakon završetka prijava prošlogodišnjeg izdanja Dana hrvatskog filma. Prijava se vrši putem online prijavnice, a rok za prijavu je 30. kolovoz 2020.

Osim ispunjene online prijavnice, za svaki film potrebno i dostaviti selekcijski primjerak filma. Selekcijski primjerak filma mora biti posljednja varijanta filma, a uz dovršene filmove razmatraju se i filmovi u završnoj fazi postprodukcije.

Filmovi u konkurenciji 29. DHF-a natječu se za Grand Prix Dana hrvatskog filma, Nagrade Oktavijan Hrvatskog društva filmskih kritičara, Nagradu Jelena Rajković Hrvatskog društva filmskih redatelja, Nagradu Vladimir Vuković koju dodjeljuje Hrvatsko društvo filmskih kritičara i Nagradu publike.

Naknada za prijavu nema, a pravila prijavljivanja i uvijete sudjelovanja možete pronaći na sljedećoj poveznici. Za sva dodatna pitanja kontaktirajte [email protected].


Komentari

Komentirajte

Napišite komentar
Unesite ime

Najnovije