PočetnaVijestiOdgađaju se festivali u Puli i Motovunu

Odgađaju se festivali u Puli i Motovunu

-

S obzirom na situaciju s koronavirusom i sve veći broj zaraženih u Republici Hrvatskoj, te poštujući smjernice nadležnih stručnih službi, odgađaju se ovogodišnja izdanja Pulskog filmskog festivala te Motovun Film Festivala.

Najnovije, 67. izdanje Pulskog filmskog festivala trebalo se održati od 18. do 26. srpnja, no zbog spomenutih zbivanja isti se neće održati u svojoj tradicionalnoj formi. Organizatori ističu kako će obavijestiti javnost o eventualnim alternativnim kanalima održavanja ili prikazivanja festivalskih programa.

Zdravlje publike i svih uključenih u organizaciju, najbitnije je i organizatorima Motovun Film Festivala koji se trebao održati od 30. srpnja do 1. kolovoza. Iako se 23. izdanje MFF-a također neće odvijati u predviđenim gabaritima, određeni programi ipak će pronaći mjesto do publike.

Tako se program za djecu i mlade [email protected] (23. – 26.7.) u Buzetu nastavlja po planu, a i dalje se pripremaju i planirane projekcije diljem Istarske županije. Po riječima organizatora, teku pripreme za programe na zagrebačkoj Ljetnoj pozornici Tuškanac od 31. srpnja do 3. kolovoza, kao i ljetne projekcije diljem jadranske obale te opsežniji program u zagrebačkoj Laubi od 27. kolovoza do 6. rujna. Po potrebi, dio programa mogao bi biti predstavljen online.

Opširnije informacije doznajte na službenim stranicama Pule, odnosno Motovuna.


Komentari

Komentirajte

Napišite komentar
Unesite ime

Najnovije