PočetnaVijestiOtvorene prijave za 18. Liburnia Film Festival

Otvorene prijave za 18. Liburnia Film Festival

-

Organizatori Liburnia Film Festivala pozivaju autore i producente dokumentarnih filmova iz Hrvatske da prijave svoje filmove na natječaj za sudjelovanje u programu 18. Liburnia Film Festivala, festivala hrvatskog dokumentarnog filma koji će se održati od 23. do 28. kolovoza 2020. godine u Opatiji.

Prihvatljivi su svi dokumentarni filmovi završeni u 2019. ili 2020. godini bez obzira na trajanje i tehniku snimanja, a nastali su u hrvatskoj produkciji ili koprodukciji. Filmovi u hrvatskoj koprodukciji bit će prihvaćeni samo ako je Hrvatska najkasnije druga produkcijska zemlja u nizu.

Prihvatljivi su i filmovi koji će u trenutku zaključenja natječaja biti u rough cut fazi a producenti mogu garantirati da će biti završeni najkasnije petnaest dana prije početka festivala.

Filmovi starijih godina produkcije, kao i filmovi u kojima Hrvatska nije najkasnije druga produkcijska zemlja u nizu, neće se razmatrati.

Natječaj je otvoren od 16. ožujka do 22. svibnja 2020.

Rezultati natječaja bit će objavljeni početkom srpnja, dok opširnije informacije možete doznati na službenoj stranici Liburnia Film Festivala.


Komentari

Komentirajte

Napišite komentar
Unesite ime

Najnovije