PočetnaNajave"Tajna povijest DORF-a" u Ljetnom vrtu Vintage Industrial Bara

“Tajna povijest DORF-a” u Ljetnom vrtu Vintage Industrial Bara

-

Tijekom lipnja i srpnja u zagrebačkom Ljetnom vrtu Vintage Industrial Bara održat će se četiri warm-up programa kao zagrijavanje za ovogodišnje, ukupno dvanaesto izdanje dokumentarno-glazbenog festivala DORF. Organizatori najavljuju i ekskluzivnu, premijernu prezentaciju “Tajnu povijest DORF-a” powered by PechaKucha, koja će ovoga ljeta biti organizirana u Zagrebu, Primoštenu i Vinkovcima. U ugodnom druženju i opuštenom ambijentu tako će se na zanimljiv način predstaviti prijatelji i suradnici festivala DORF.

Prvo predstavljanje “Tajne povijesti” kreće već danas (četvrtak, 7.6. u 21 sat) u Vintage Industrial Baru. Koncept “20 slika u 20 sekundi” u kojem će se pod voditeljskom palicom Marija Kovača pojedinci predstaviti i ispričati svoju priču, zadan je legendarnom labelu Slušaj najglasnije i dobitniku DORF nagrade za životno djelo Zdenku Franjiću, konceptualnom umjetniku i članu ovogodišnjeg DORF žirija Siniši Labroviću, vlasniku knjižare Rockmark Krešimiru Blaževiću, strip zaljubljeniku i ilustratoru Vladimiru Šagadinu, nagrađivanom redatelju Damiru Čučiću, glazbeniku i producentu Valentu Samardžiji, redatelju i producentu Leonu Rizmaulu, rockabilly glazbeniku koji je rekordnih tri puta svirao na DORF-u – Branku Radovančeviću, ekipi iz Festivala fotografije Organ vida te mladim dizajnerima koji rade festival Plan D.

Ulaz na ovaj događaj je slobodan.

Prva DORF warm up večer u Ljetnom vrtu Vintage Industrial Bara organizirana je prošle nedjelje (3.6.) kada je predstavljamo reizdanje knjige “Sedma republika” pokojnog Ante Perkovića u društvu sa Zoranom Stajčićem, Zdenkom Franjićem, Krešimirom Blaževićem i Borutom Šeparovićem. Okupljeni su gledali i film “Geto – tajni život grada” (1995) autora Mladena Matičevića i Ivana Markova.

Sljedeće OFF DORF warm up večeri u Ljetnom vrtu zakazane su za 17.6. i 8.7.


Komentari

Komentirajte

Napišite komentar
Unesite ime

Najnovije