PočetnaVijestiOtvorene prijave za 11. Mali DOKUart

Otvorene prijave za 11. Mali DOKUart

-

Bjelovarska Udruga za promicanje kulture DOKUart i Festival dokumentarnog filma DOKUart otvorili su prijave za svoj 11. Mali DOKUart koji se održava u Bjelovaru od 6. do 12. listopada 2018. godine. Pozivaju se stoga video družine i učenici osnovnih škola u Hrvatskoj da pošalju svoje dokumentarne filmove za jedanaestu po redu malu doku-filmsku manifestaciju na koju je prošle godine pristiglo 49 filmova iz svih krajeva Lijepe naše.

Mali DOKUart dodjeljuje tri nagrade te Grand Prix Malog DOKUarta za ukupno najbolji dokumentarac iz konkurencije, kojeg je u 2017. osvojio film “Nakon 15” Medijske grupe OŠ “dr. Ivana Novaka” iz Macinca. Do prve nagrade prošle je godine došao film “Ramadan” Video družine “BezVizije” iz Slavonskog Broda.

Na festivalu će biti prikazani dokumentarni filmovi filmskih družina i učenika osnovnih škola, kao i samostalnih autora osnovnoškolskog uzrasta iz Republika Hrvatske. Dokumentarni filmovi nisu tematski ograničeni, a pravo sudjelovanja imaju dokumentarci proizvedeni 2017. i 2018. godine. Svaki autor može prijaviti neograničen broj filmova. Rok za prijavu filmova istječe 15.6.2018.

Opširnije informacije doznajte na službenoj stranici DOKUarta.


Komentari

Komentirajte

Napišite komentar
Unesite ime

Najnovije