PočetnaVijesti2. Filmska RUNDA: Natječaji za radionicu scenarija i volontiranje

2. Filmska RUNDA: Natječaji za radionicu scenarija i volontiranje

-

U Osijeku će se od 26. do 28. svibnja održati drugo izdanje Revije hrvatskog kratkog filma Filmska RUNDA. Organizator, osječka umjetnička organizacija Teatar to go, poziva sve zainteresirane da se prijave na trodnevnu radionicu scenarija namijenjenu svima koje zanima pisanje i scenaristika. Voditelji radionice su redateljica i scenaristica Lana Kosovac te producent i scenarist Matija Drniković koji će polaznike primjerima iz teorije i prakse uvesti u to kreativno područje filmskog stvaranja.

Zainteresirani polaznici mogu do 18. svibnja 2017. godine poslati kratko motivacijsko pismo i ideju za kratki film u nekoliko rečenica, kontakt podatke i godinu rođenja na [email protected] (nasloviti: Prijava za scenarističku radionicu). Maksimalan broj polaznika je deset, a svi odabrani kandidati bit će obaviješteni o detaljnom planu radionice do 22. svibnja. 

Podsjetimo, još uvijek se stignete na isti mail prijaviti za volontiranje na ovogodišnjoj Filmskoj RUNDI, a krajnji rok prijava određen je za 19. svibnja.


Komentari

Komentirajte

Napišite komentar
Unesite ime

Najnovije