Početna Vijesti Pretpremijera dokumentarca "Gangster te voli" u Griču

[FOTOGALERIJA] Pretpremijera dokumentarca “Gangster te voli” u Griču

-

Svečarska i iznimno topla atmosfera vladala je jučer poslijepodne u Art kinu Grič. Povod je, kao što ste već vjerojatno i čitali na našim stranicama, bila svečana pretpremijera dokumentarca Nebojše Slijepčevića “Gangster te voli”.

Dvorana ionako poprilično skučenog kina Grič bila je ispunjena do posljednjeg mjesta uglednim uzvanicima, koji su osim prikazivanja već sad kultnog dokumentornada, mogli pogledati i njegov alternativni happy end (nećemo otkrivati, ali uključuje glavnu junakinju Mayu) te svjedočiti zajedničkom nastupu ubersimpatičnog Nedjeljka Babića-Gangstera i zbora Čipkice, koji su zajedno otpjevali nevjerojatno zaraznu Gangsterovu pjesmu “Ostala je sama”.

Uglavnom, lijepa i dirljiva premijera, kako za gledatelje, tako i za marljivu Restartovu produkcijsku ekipu na čelu s Nebojšom Slijepčevićem, producenticom Vanjom Jambrović te nezaobilaznom alfom i omegom spomenute organizacije, Oliverom Sertićem.

Fotografije su, kao i inače, djelo našeg Damira Zovka, a nešto kasnije pročitajte i mini-intervju s producenticom Restarta Vanjom Jambrović. Za kraj podsjetimo da hrvatska kino-distribucija dokumentarca “Gangster te voli” započinje sutra, 5. veljače 2014. godine, i to u multipleksima Cineplexx, odnosno kinima diljem Lijepe naše.


Komentari

Komentirajte

Napišite komentar
Unesite ime

Najnovije

Hrvatski filmovi na Doclisboi i Jihlavi

U razmaku od nekoliko dana počinju 18. Međunarodni festival dokumentarnog filma Doclisboa te 24. Međunarodni festival dokumentarnog filma u Jihlavi.

16. ZagrebDox: Hrvatski filmovi – Svijetao ogranak tmurne godine

Dokumentarni.net donosi detaljan osvrt na hrvatske dokumentarne filmove sa 16, odnosno Posebnog izdanja ZagrebDoxa.

Proglašeni pobjednici 5. Revije studentskog filma

U glavnom gradu Hrvatske u MM centru SC-a u Zagrebu proteklog je vikenda održano peto izdanje Revije studentskog filma.

Sunčica Ana Veldić: “Cilj radionice filmskog dokumentarizma je pomoći polaznicima osvijestiti samokritičnost u svakoj fazi nastanka filma”

Kinoklub Zagreb uskoro pokreće radionicu Filmski dokumentarizam koju će voditi redateljica Sunčica Ana Veldić i Zorko Sirotić.

Ivan Ramljak: “Susreti i snimanja s protagonistima ‘O jednoj mladosti’ bili su poput malih psihoterapija”

Prije večerašnje kino premijere u zagrebačkom SC-u, Ivan Ramljak govori o svojem najnovijem dokumentarcu, "O jednoj mladosti" (ADU, 2020).

“A Dog Called Money” – Slabašan film o slabašnom albumu

"A Dog Called Money" (2019) Seamusa Murphyja prati nastajanje albuma "The Hope Six Demolition Project" britanske glazbenice PJ Harvey.

U hrvatska kina dolaze “Jedriličarke s broda Maiden”

U hrvatskim kinima od 21. listopada počinje prikazivanje dokumentarnog filma "Jedriličarke s broda Maiden" (2018) redatelja Alexa Holmesa.

U Osijeku sutra počinje 5. Filmska RUNDA

U Osijeku će se sutra i prekosutra (petak i subota, 16. i 17. 10.) u kinu Urania, održati 5. Filmska RUNDA, revija hrvatskog kratkog filma.

“Desert One” – Operacija osuđena na propast

"Desert One" Barbare Kopple na učinkovit i povremeno dirljiv način govori o operaciji koja je vjerojatno od samog početka bila osuđena na propast.

Deveta SMOTRA filmova Kino kluba Split

U petak i subotu (16. i 17.10.) održat će se deveta SMOTRA recentnih filmova nastalih u produkciji i koprodukciji Kino kluba Split