Foto: Damir Zovko
Foto: Damir Zovko

Svečarska i iznimno topla atmosfera vladala je jučer poslijepodne u Art kinu Grič. Povod je, kao što ste već vjerojatno i čitali na našim stranicama, bila svečana pretpremijera dokumentarca Nebojše Slijepčevića “Gangster te voli”.

Dvorana ionako poprilično skučenog kina Grič bila je ispunjena do posljednjeg mjesta uglednim uzvanicima, koji su osim prikazivanja već sad kultnog dokumentornada, mogli pogledati i njegov alternativni happy end (nećemo otkrivati, ali uključuje glavnu junakinju Mayu) te svjedočiti zajedničkom nastupu ubersimpatičnog Nedjeljka Babića-Gangstera i zbora Čipkice, koji su zajedno otpjevali nevjerojatno zaraznu Gangsterovu pjesmu “Ostala je sama”.

Uglavnom, lijepa i dirljiva premijera, kako za gledatelje, tako i za marljivu Restartovu produkcijsku ekipu na čelu s Nebojšom Slijepčevićem, producenticom Vanjom Jambrović te nezaobilaznom alfom i omegom spomenute organizacije, Oliverom Sertićem.

Fotografije su, kao i inače, djelo našeg Damira Zovka, a nešto kasnije pročitajte i mini-intervju s producenticom Restarta Vanjom Jambrović. Za kraj podsjetimo da hrvatska kino-distribucija dokumentarca “Gangster te voli” započinje sutra, 5. veljače 2014. godine, i to u multipleksima Cineplexx, odnosno kinima diljem Lijepe naše.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here