PočetnaVijestiOtvorene prijave za radionice dokumentarnog i hibridnog filma Kino kluba Split

Otvorene prijave za radionice dokumentarnog i hibridnog filma Kino kluba Split

-

U sklopu edukativnog programa Kino klub Split najavljuje i poziva sve zainteresirane da se prijave na radionice dokumentarnog i hibridnog filma zaključno s 15. studenim 2020. godine. Kino klub Split organizira dvije edukativne radionice za građanstvo: otvorene su prijave na radionicu dokumentarnog filma pod mentorstvom Tonćija Gaćine i radionicu hibridnog filma pod mentorstvom Igora Bezinovića.

Radionica dokumentarnog filma, na kojoj će se polaznici imati priliku upoznati s razvojem i produkcijom dokumentarnog filma, održavat će se od 28. i 29. studenog u prostorijama Kino kluba Split (Dom omladine), a prethodit će joj predavanje o dokumentarnom filmu 27. studenog s početkom u 20 sati.

Dvodnevnoj radionici hibridnog filma 5. i 6. prosinca uvertira je autorska večer mentora radionice Igora Bezinovića u petak, 4. prosinca s početkom u 20 sati uz njegovo prisustvo. Na radionici hibridnog filma polaznici će se upoznati s različitim metodama i pristupima u procesu realizacije svojih ideja. Prethodno iskustvo je poželjno, ali ne i neophodno.

Za sudjelovanje na programima potrebna je prijava putem online obrazaca (dokumentarni film | hibridni film) zaključno sa 17. studenim 2020. Nakon selekcije, koja će se vršiti na osnovu motivacijskog pisma, odabrani polaznici imat će mogućnost organiziranih individualnih mentorskih konzultacija online prije početka radionica, a u dogovoru s mentorima i nakon održavanja radionica. Polaznici koji razvijaju vlastite projekte imat će prednost prilikom odabira.

Provedba programa bit će usklađena s aktualnim epidemiološkim mjerama. Za redovne članove kluba sudjelovanje na radionicama je besplatno, dok za sve ostale cijena iznosi 150 kuna.


Komentari

Komentirajte

Napišite komentar
Unesite ime

Najnovije