PočetnaVijestiSnima se nastavak dokumentarne hit-serije "Tiger King"

Snima se nastavak dokumentarne hit-serije “Tiger King”

-

Netflixova dokumentarna hit-serija “Tiger King: Murder, Mayhem And Madness” (2020) američkih autora Rebecce Chaiklin i Erica Goodea dobit će svoj nastavak. Priče o ludom trgovcu tigrovima koji služi kaznu zbog naručivanja ubojstva svoje protivnice Carole Baskin, prihvatila se ovaj put televizijska mreža Investigation Discovery.

Nova serija nosit će naziv “Investigating The Strange World Of Joe Exotic”, a trebala bi se baviti nestankom supruga Baskinove, Dona Lewisa. Netfixov “Tiger King” sumnju za njegov nestanak prije više od dvadeset godina, baca upravo na Carol, s indicijama da je tijelom nesretnog muškarca nahranila svoje velike mačke. Za to nikad nije optužena.

“Je li Carole nesebični borac i zaštitnik životinja, koji nalazi snagu unatoč tajanstvenom nestanku muža ili je sama isplanirala njegovo uklanjanje kako bi naslijedila bogatstvo i uništila svoje protivnike?”, stoji u press najavi nove serije kojoj datum emitiranja još nije poznat.

“Tiger King: Murder, Mayhem And Madness” Baskin je opisala kao hrpu laži za privlačenje gledatelja, a za iznesene optužbe izjavila da su smiješne. Kako sada stvari stoje, izgleda da joj se ni nova serija neće previše svidjeti.


Komentari

Komentirajte

Napišite komentar
Unesite ime

Najnovije