Početna Vijesti Snima se nastavak dokumentarne hit-serije "Tiger King"

Snima se nastavak dokumentarne hit-serije “Tiger King”

-

Netflixova dokumentarna hit-serija “Tiger King: Murder, Mayhem And Madness” (2020) američkih autora Rebecce Chaiklin i Erica Goodea dobit će svoj nastavak. Priče o ludom trgovcu tigrovima koji služi kaznu zbog naručivanja ubojstva svoje protivnice Carole Baskin, prihvatila se ovaj put televizijska mreža Investigation Discovery.

Nova serija nosit će naziv “Investigating The Strange World Of Joe Exotic”, a trebala bi se baviti nestankom supruga Baskinove, Dona Lewisa. Netfixov “Tiger King” sumnju za njegov nestanak prije više od dvadeset godina, baca upravo na Carol, s indicijama da je tijelom nesretnog muškarca nahranila svoje velike mačke. Za to nikad nije optužena.

“Je li Carole nesebični borac i zaštitnik životinja, koji nalazi snagu unatoč tajanstvenom nestanku muža ili je sama isplanirala njegovo uklanjanje kako bi naslijedila bogatstvo i uništila svoje protivnike?”, stoji u press najavi nove serije kojoj datum emitiranja još nije poznat.

“Tiger King: Murder, Mayhem And Madness” Baskin je opisala kao hrpu laži za privlačenje gledatelja, a za iznesene optužbe izjavila da su smiješne. Kako sada stvari stoje, izgleda da joj se ni nova serija neće previše svidjeti.


Komentari

Komentirajte

Napišite komentar
Unesite ime

Najnovije

“Once the Dust Settles” – Selfie na poprištu katastrofe

Johna Appela kroz film "Once the Dust Settles" vode empatija i dobrodušnost, uz razumijevanje nemoći da se promijeni ono što se dogodilo.

Otvorene prijave za 6. Scenaristički program “Krsto Papić”

Otvorene su prijave za 6. Scenaristički program “Krsto Papić”.

Al Jazeera Balkans: Drugi nastavci filmova “Generacija ’68” i “Nedjelja 13.” te dokumentarac o kineskom nadziranju svojih građana

Ovotjedni program AJB-a donosi druge nastavke filmova "Generacija '68" i "Nedjelja 13." te dokumentarac o kineskom nadziranju svojih građana.

Top 10: Najbolji dokumentarni filmovi 2020. godine

Marko Stojiljković donosi svoju listu najboljih dokumentarnih filmova 2020. godine.

Preminuo Michael Apted, redatelj serijala “Up”

Poznati britanski dokumentarist Michael Apted, najpoznatiji po kultnom serijalu "Up", preminuo je u četvrtak u svom losanđeleškom domu.

Otvorene prijave za 68. Martovski festival

Otvorene su prijave za 68. Beogradski festival dokumentarnog i kratkometražnog filma - Martovski festival.

“I Walk” – Odsebljeno putovanje u srce tame

Jørgen Leth u novom filmu "I Walk" / "Jeg går" (2019) dočarava neveselu stranu svoga psihofizičkoga stanja posljednjih desetak godina.

Al Jazeera Balkans: “Generacija ’68” i “Bugarski san”

Na programu AJB-a ovog će se tjedna između ostalih prikazati i dokumentarci "Generacija '68" Nenada Puhovskog "Bugarski san" Srđana Šarenca.

“Family Romance, LLC” – Samozavaravanje, plaćeno i neplaćeno

U dosadašnjim osvrtima "Family Romance, LLC" ocijenjen je u rasponu od "slabiji Herzogov film" do "jedan od najintrigantnijih u autorovu opusu".

Pomoć za Kino klub Sisak

Razorni potresi koji su ovih dana pogodili Sisak i Sisačko-moslavačku županiju uništili su i Kino klub Sisak, ali i domove kinoklubaša, njihovih prijatelja i obitelji.