26 C
Zagreb
27.05.2017.
Hrvatska filmologinja i filmska kritičarka Diana Nenadić za Dokumentarni.net analizira manje pokrivene dijelove prve sezone naših "Prozora".
Srpski dokumentarist Aleksandar Reljić s Petrom Protićem razgovarao je o nacionalizmu, pomirbi i svojem najnovijem filmu "Enkel".
Ranko Mitić za Dokumentarni.net govori o svojoj snimateljskoj karijeri, suradnji s Krstom Papićem i dokumentarcu "Charter let broj...".
Poznati televizijski i filmski redatelj Eduard Galić dao je intervju za Dokumentarni.net u sklopu našeg projekta "Prozori".
Direktor Human Rights Film Festivala, Petar Milat, za Dokumentarni.net najavljuje četrnaesto izdanje zagrebačkog festivala o ljudskim pravima.
Nekadašnji direktor FAS-a, Krunoslav Heidler, podijelio je s nama svoja razmišljanja o Lordanu Zafranoviću, 1971., sukobu s Franjom Tuđmanom...
Hrvatski redatelj Lordan Zafranović za Dokumentarni progovara o nekoliko manje poznatih detalja iz svoje biografije, prošlosti, budućnosti, "Karuzu"...
Svestrani umjetnik Goran Trbuljak, s kojim smo razgovarali u sklopu "Prozora", svojim šarmom i energijom ne odaje dojam čovjeka blizu odlaska u mirovinu.
Domagoj Matizović Ristić autor je igrano-dokumentarnog filma "Šta ako jesmo?" (2016), a s redateljem smo porazgovarali u sklopu 25. Dana hrvatskog filma.
Bogdan Žižić, s kojim smo popričali u sklopu naših "Prozora", spada među najnagrađivanije hrvatske dokumentariste, cijenjene čak i u bijelom svijetu.

Najnovije

Recenzije

Intervjui

Prozori